К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Ет сетера - відправляються в рекордний мінітур

18.06.2009 · НовостиЕт сетера - відправляються в рекордний мінітур

Володарі першої премії найстарішого фестивалю України «Тарас Бульба 2008» гурт Ет сетера може потрапити до «Книги рекордів України». Привід – міні-тур «2500 км», який хлопці планують провести з 26 по 29 червня. Саме стільки кілометрів доведеться проїхати команді, щоб виступити в Харкові (Churchill's Music Pub - 26.06), Таврійську (національний фінал фестивалю «кРок у майбутнє» – 27.06) та Львові (фестиваль «Чернігівське Rocks Львів» – 28.06), а потім швиденько повернутися до Сум. «Ми не планували робити такий шалений тур Україною – все вийшло спонтанно. Але коли ми вже домовились з організаторами, то зрозуміли, що встигнути на всі виступи буде дуже важко!», - розповідає вокаліст гурту Володимир Нянькін.

Тепер, щоб заграти на усіх дійствах «етсетрівцям» доведеться не тільки швидко пересуватися, але й максимально обмежувати час перебування у кожному місті. З Таврійську хлопці поїдуть до Львову через дві години після виступу, а у місто Лева прибудуть за годину до концерту. Довго погуляти не вийде і в цьому місті – за півтори години після виступу вони знову вирушать у подорож. «Сподіваємося, у Сумах ми будемо десь пополудні 29-го червня. Інакше - звільнять з роботи», - каже барабанщик гурту Володимир Шкумат.

Окрім презентації декількох нових пісень, після гастролів гурт Ет сетера збирається зробити ще один подарунок своїм шанувальникам. Всі найцікавіші моменти шаленого міні-туру «2500 км» будуть фільмуватися, і згодом на іменці гурту www.et-cetera.info з’явиться невеличкий фільм про подорож.   

 Прес-служба гурту «Ет сетера»


 
ПУБЛИКАЦИИ
Етсетера: «Ми – група зі Східної України, яку знають здебільшого на Західній»
ИНТЕРВЬЮ
Етсетера: «Ми – група зі Східної України, яку знають здебільшого на Західній»
23.09.2011

Сумська група «ЕТСЕТЕРА», незважаючи на східноукраїнську прописку, більше відома на Західній Україні. Поговорити з вокалістом групи Володимиром Нянькіним було про що. Бесіда вийшла тривалою, сказано було багато, тому, гадаю, доцільніше питання не друкувати, а зробити інтерв'ю у вигляді монологу

Етсетера: «Займатися рок-музикою в україні можуть лише мрійники»
ИНТЕРВЬЮ
Етсетера: «Займатися рок-музикою в україні можуть лише мрійники»
18.03.2011

Сумський рок-гурт Етсетера, який в минулому році випустив свій другий альбом «Мрійник», не зважаючи на свою порівняно не довгу історію вже впевнено посіли місце одних з найвідоміших представників української альтернативної сцени. Причина цьому досить зрозуміла, адже хлопці грають перш за все якісну та чесну музику. А це є запорукою успіху. Про свої творчі здобутки, плани та мрії розповів вокаліст гурту Володимир Нянькін

Етсетера: «Ми – суміш, але не димна, а дивна»
ИНТЕРВЬЮ
Етсетера: «Ми – суміш, але не димна, а дивна»
09.09.2010

Сумський рок-гурт «ЕТСЕТЕРА» з 18 вересня відправляється у Всеукраїнський тур - «За Мріями». Спочатку володарі першої премії фестивалю «Тарас Бульба 2008» відіграють 7 концертів на Західній Україні, а трохи згодом відвідають й інші куточки України. Напередодні від’їзду лідер гурту Володимир Нянькін розповів про другий альбом команди, підготовку до третього, зйомки кліпу та колір прапору країни «ЕТСЕТЕРА»

ДОСЬЕ
Etc
ДИСКОГРАФИЯ
Піруети
Піруети
2014
альбом
слушать · рецензия
Паніка на ТитанікуКЛИП
Паніка на Титаніку · 2012
5 тис. просмотров
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
НОВОСТИ
Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
02.05.2022

«Досить» – это гимн воинам, которые сейчас защищают украинскую землю и независимость от военной агрессии России