К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

23–24 серпня в Унежі свято Незалежності

19.08.2008 · Анонсы23–24 серпня в Унежі свято Незалежності

Кузня збирає форматний люд на спільне святкування Дня Незалежності України.

В Унежі триває будівництво Кузні — центру молодіжного руху для тих, хто хоче і може реалізовувати потужні українські проекти. Першою масовою подією Кузні став Фестиваль українського формату «Уніж». Проте «Уніж», як і було заявлено з самого почтаку — це дещо більше, ніж фестиваль, він мав на меті зібрати молоду прогресивну спільноту тих, у кого є бажання здійснювати свої ідеї в Україні. 

Територія форматності продовжує свою роботу. Як було заявлено під час першого фестивалю українського формату, територія Унежа має стати постійно діючим майданчиком для українських проектів.

23–24 серпня в Унежі свято НЕЗАЛЕЖНОСТІ.

Два дні насиченої програми: музика, кіно, майстерні, майстер-класи, зустрічі з художниками, режисерами, літераторами, дискусійні клуби на серйозні і не дуже теми.

Програма динамічно ущільнюється, чим ближче до фестивалю, тим добровільців, що бажають взяти участь в програмі більшає, - найактувальніші зміни читайте на сайті.

У святкуванні беруть участь: Оt Vinta, Етно XL та Бреm Сtокер (Рівне), Тінь Сонця, Рутенія, Перлини Степу та Amalgamma (Київ), Сад (Дніпропетровськ), Полинове Поле (Львів), Гуцул Каліпсо та Серцевий напад (Чернівці), Хорта (Запоріжжя), Фанкоманія (Житомир),  (Київ), Тарас Житинський (Лондон), Транс-Формер (Полтава), Кораллі (Івано-Франківськ).  

Заплановано також дискусійні клуби, зокрема, щодо сучасної української літератури, символічна для кузні майстерня з ковальства і декілька інтерактивних майстерень з малювання.

Літературні читання та дискусії забезпечить літоб’єднання на чолі з Іллєю Стронговським. Ініціювати дискусії обіцяють також Євгенія Кононенко та Марина Павленко, очікуємо побачити також і Тараса Прохаська.

Протягом фестивалю для всіх кіно-манів та поціновувачів українського кіно-виробництва діятиме кіно-клуб, де можна буде переглянути кращі зразки короткого метру з останнього кінофестивалю «Молодість» («На грані», «Клятва», «Приблуда», «Катерина», «Проти сонця» та ін.) та цьогорічної «Відкритої ночі». 

Вартість квитків: на 2 дні фестивалю — 60 грн. 

Кузня – виключно громадський проект, кошти, зібрані за вхідні квитки на фестиваль, підуть на подальшу її розбудову. Ідея проекту полягає в тому, що ми маємо розбудувати Центр своїми руками і саме таким, яким хочемо бачити. Цікаво вивчати історію та культуру власної країни, спілкуючись зі своїми талановитими сучасниками — митцями, науковцями, політиками, підприємцями. Ще цікавіше створювати її самому. Наш спосіб — поменше гасел, побільше дії.

23–24 серпня 2008 року
село Уніж, Городенківський район,
Івано-Франківська обл.

www.unizh.com.ua


 
ПУБЛИКАЦИИ
«Уніж» - програма фестивалю на 27-29 червня
АНОНСЫ
«Уніж» - програма фестивалю на 27-29 червня
15.06.2008

27–29 червня Дністровський каньйон, село Уніж Городенківського району, Івано-Франківської області. Перший фестиваль Українського формату Уніж-2008. УНІЖ — це дещо більше ніж фестиваль.

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
НОВОСТИ
Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
13.07.2022

Сергей Михалок и группа Ляпис Трубецкой презентовали новый сингл и видеоклип на песню Воїни світла на украинском языке. Перевод песни сделал украинский поэт, активист и волонтер Сергей Жадан