К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Dollheads. Тріп-хоп, «риба» та Прозоров за барабанами

23.05.2008 · НовостиDollheads. Тріп-хоп, «риба» та Прозоров за барабанами

Незалежний лейбл «Іншамузика» спільно з компанією «ЯОК Мьюзік» представляють оригінальний і дуже незвичайний для української сцени дебютний альбом київської элетронно-рокової команди Dollheads. Ні диск, ні 15 треків, що вмістилися на ньому, не мають назв. Повний авангард. Починаючи з обкладинки і закінчуючи музичним вмістом альбому. Тріп-хоп, мабуть, найбільш вірогідний із стилів, до яких можна віднести творчість цієї банди.

Dollheads - це нова інкарнація поважаної групи Necropolis, яку на початку 90-х називали першою українською готик-групою. Сьогоднішній склад Dollheads: вокаліст Владислав Галінський, гітарист Сергій Коляков, басистий dc і барабанщик Прозоров, відоміший як вокаліст групи ТОЛ.
 

«…музика Dollheads що називається качає. З першого ж прослуховування композиції викликають звикання. Музика неважка для сприйняття і для психіки. Чіткий ритмічний малюнок та лірична незалежність вокаліста надають кожній пісні індивідуального забарвлення, що динамічно змінюється залежно від стану учасників гурту…»

Телеканал «Ентер-Музика».

«…Dollheads грають живцем, але в семплерній манері. Найближчі асоціації - Red Snapper і краматорско-пітерський "Картель". Випираючий витіюватий бас, скромна, але обізнана собі ціну гітара, рясні, але ненав'язливі електронні ефекти, що гойдають біти різного ступеня рваності і "рибні" тексти. Всі разом звучить дуже смачно. Переконаєтеся самі». Макс Віхоть, журнал «Афіша».

«Група принципово використовує "рибу", і, якщо шансон - міська пісня, то Dollheads - шансон без тексту».  А. Зайцев. 

Трек-лист
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
 

Бонусом на диску розміщено 2 відеокліпи групи, які вже тривалий час знаходяться в ротації телеканалу «Ентер-Музика».

Офіційна сторінка гурту - www.dollheads.com.ua

Презентація альбому відбудеться на найближчому закритому концерті Dollheads, які частенько група влаштовує на своїй секретній базі. Широка публіка зможе ознайомитися з частиною матеріалу на презентації збірки «Ре:еволюція» від лейблу «Іншамузика»

1 червня в столичному клубі Бінго, де команда зіграє свій сет.

Прес-служба лейблу «Іншамузика».


 
ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Dollheads
Dollheads
2008
альбом
слушать
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрей Толок, Haissem: «Музыка не шашлык, она не маринуется»
НОВОСТИ
Андрей Толок, Haissem: «Музыка не шашлык, она не маринуется»
19.07.2020

Автор и вдохновитель поп-группы Ampula Seven, блэк-метал команды Haissem и формации Sunset Forsaken, о том, что внутренняя потребность в творчестве важнее внешних стимулов