К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Judas Priest - Live In Kiev 2005

28.11.2005 · Новости
Judas Priest

Чи міг я, звичайний радянський піонер, повертаючись з «балки» з черговим вінілом Judas Priest, за котрий була викладена сума в розмірі зарплатні інженера, уявити, що коли-небудь на наші простори завітають ці мега-зірки світової хеві-метал сцени… В ті далекі часи СРСР Judas Priest потрапили до розр яду заборонених. Якийсь ідіот з обкому комсомолу повісив на команду ярлик: антикомунізм, расизм… (потрійне «ха»). С тих пір багато часу сплило: зник з мапи Європи Радянський Союз, відбулась CD-MP3-революція… Мрії, навіть мало реальні, якщо в них щосили вірити, рано чи пізно здійснюються.

Отже - Україна, Київ, Палац Спорту, 24 листопада 2005 року: Концерт Judas Priest в підтримку останнього альбому «Angel Of Retribution» в рамках європейського туру. Приємно, хоча б у цьому, хай йому дідько, відчути себе європейцем.

Початок концерту з невідомих причин було затримано на годину і служба охорони весь цей час тримала людей на морозі. Але всі згодились заради дійства терпіти. Публіка зібралася кількох поколінь, від школярів до сивоголових дідусів та бабусь. Що приємно, ніхто на вухах не стояв, крісла не трощив, а всі уважно спостерігали шоу і слухали пісні, підспівуючи в приспівах. Всі музиканти викладались на повну силу. Роб Халфорд встигав переодягтись за кілька секунд між піснями. Взагалі програма складалась з пісень, які всім відомі, і тому зал залюбки підспівував. Досить смачно прозвучала Diamonds And Rust в акустиці, кавер-версія твору Джоан Баез. Хоча всі кавери, які зробили «Прісти» вже асоціюються саме з Judas Priest, а авторів пісень мало хто пам'ятає. Під Hell Bent For Leather відбувся коронний виїзд Халфорда на сцену на «харлеї». Від хромованого заліза байка і одягу засліпило очі. Колись раніше Роб катував «залізного коня» батогом, цього разу помилував його. А з нового альбому прозвучали три речі, з яких Revolution зазвучала достатньо символічно. До речі, пан Халфорд наприкінці виступу вийшов в помаранчевому шалику, чим одночасно і здивував, і потішив глядачів.

Сцена, світло, звук були просто супер! Ніколи нічого подібного в Києві, поки що, не було. За всю історію групи, яка бере початок з 1969 року, Judas Priest ніколи не тупцювали на місці, щоразу дивуючи світ черговим оригінальним шоу. І, на сьогодні, група зуміла зберегти своє обличчя і не перетворитися на пародію на самих себе. На відміну від багатьох старих команд, від яких залишилася лише назва.

Тож Judas Priest, як завжди, Judas Priest!!!

Judas Priest - Live In Kiev
Трек-лист:

1. The Hellion / Electric Eye
2. Metal Gods
3. Riding On The Wind
4. Touch Of Evil
5. Judas Rising
6. Revolution
7. Breaking The Law
8. I'm A Rocker
9. Diamonds And Rust
10. The Green Manalishi (With The Two-pronged Crown)
11. Beyond The Realms Of Death
12. Turbo Lover
13. Hellrider
14. Victim Of Changes
15. Painkiller
16. Hell Bent For Leather
17. Living After Midnight
18. You've Got Another Thing Comin'

Руслан Мелещенко спеціально для rock.kiev.ua


 
ПУБЛИКАЦИИ
Judas Priest: догодити всім наостанок
ФОТО
Judas Priest: догодити всім наостанок
20.04.2012

Якщо говорити серйозно, то в будь-якому разі останній концерт — річ не позбавлена суму. От тільки сум цей (можливо) відчувся лише по завершенні сейшена, бо впродовж прощального дійства було в основному класичне рубілово, яке втягнуло у себе весь непогано заповнений Палац спорту — не до нудьги

Judas Priest: весела метал-тризна (Київ, 16 квітня)
АНОНСЫ
Judas Priest: весела метал-тризна (Київ, 16 квітня)
27.03.2012

Проведемо наших металевих кумирів у рок-валгалу гарненькою тризною-хедбенгінгом, аби Хелфорд і крізь свої одвічні темні окуляри побачив, весь ступінь нашої відданості. Сет-ліст майбутнього сейшена обіцяє бути якнайрізноманітнішим і унікальним

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
НОВОСТИ
Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
02.05.2022

«Досить» – это гимн воинам, которые сейчас защищают украинскую землю и независимость от военной агрессии России