К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Мотор’ролла планує тур по Україні в підтримку нового альбому

12.10.2015 · АнонсыМотор’ролла планує тур по Україні в підтримку нового альбому

Мотор'Ролла - це назва гурту, який вже понад 20 років є частиною музичної сцени України. І назва ця на слуху з’явилася  ще до появи мобільних телефонів в Україні та сьогоденних сурових новин.

Ідея поєднання мотоциклів з рок’н’роллом у власній вивісці з роками набула значення «двигуна обертання». Це саме те, що вміє робити МР. Заводитися з перших своїх акордів і втягувати у свою орбіту вдячних слухачів.

Свіжий альбом визрівав сім років після попереднього («Кольорові сни», 2008).

«Два кроки до весни» зіграний жорсткіше і грубіше. Засвічені раніше записи були перезведені. «Жар-птиця» без участі канадської групи Klooch, «Душа» - без Еріки, «Картина» - без Сергія Кузіна. Тільки МР, тільки первинний звук. Реліз альбому відбувся 27 червня, як до Дня української молоді.

Googl Play     DEEZER     iTunes

Фронтмен групи Сергій Присяжний розповів, що назву альбому «Два кроки до весни» не варто сприймати буквально, адже мова йде не стільки про зелену пору року, скільки про більш абстрактні явища. Це видання, за словами музиканта, є доволі нетиповим для гурту.

До весни МОТОР’РОЛЛА має намір представити свою творчість живим виконанням у всіх великих містах України. Найближчим часом:

16.10 Київ, традиційна для столичних виступів гурту сцена Докер Паб.
22.10 Кривий Ріг, в рок-клубі MADiSAN відбудеться концерт, який чекають ще з літа. До речі, на куплений ще тоді квиток тепер зможе пройти дві особи.
23.10 Запоріжжя приймає гурт у розважальному центрі Капіталіст.
24.10 Дніпропетровськ, Махно Паб, тут гурт пам'ятають з виступу на фестивалі «TheBestCity -2013» і МР буде рада побачитися з друзями.
30.10 у Вінниці МР виступить на сцені Royal Pub
14.11 Чернігів, тут МР покаже себе вперше, концерт відбудеться в ECHO concert hall

Очікується, що забави будуть міцними і завзятими, адже музиканти  не тільки представлять новий альбом, а й виконають давно відомі моторроллівські хіти, яких за  роки творчості  зібралося чимало.

Следить за афишей концертов удобно здесь


 
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
НОВОСТИ
Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
02.05.2022

«Досить» – это гимн воинам, которые сейчас защищают украинскую землю и независимость от военной агрессии России