К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Long Distance Calling презентують у Києві новий альбом

18.11.2011 · АнонсыLong Distance Calling презентують у Києві новий альбом

Ось і закликала дальня дорога із Німеччини в Україну один із найсильніших рок-гуртів сучасності. Long Distance Calling, натхненні Pink Floyd і Led Zeppelin, Tool і Alice In Chains – майстри поєднання двох самостійних жанрів рок-музики з елементами індастріала та ембієнта: чутливого меланхолійного пост-року і навантаженого гітарними рифами прогресивного метала.

Сотні тисяч глядачів на головних сценах фестивалів, спільні тури з впливовими 65daysofstatic, Anathema, Katatonia, Deftones. Звучання Long Distance Calling набагато ширше, ніж дозволяють рамки психоделічного краут-року чи спейс-року, їх музика вражає у серце фанів інді і метал, хтось чує у них відголосок Rush чи Dream Theater. Прекрасні гітарні соло, химерний ембієнт, відкритий до інтерпретацій, медитацій і найглибших переживань інструментального року. Вони балансують між стилями, без вокаліста, записують «чисті» альбоми без зайвого продакшну, що дозволяє їх музиці дихати.

«Ми насолоджуємось створенням специфічної атмосфери, багато експериментуємо, коли пишемо пісні, намагаємось відчути структуру, а потім наповнити її настроєм. На новому альбомі ми відкрили абсолютно новий підхід до гітарних рифів. Це найбільш різноплановий запис, що ми коли-небудь робили! Ця різноманітність прийшла з індивідуальних смаків і впливів на кожного з нас, що наповнили енергією.» LDC

18 грудня, в київському «Xlib Сlub», презентуючи новий однойменний альбом у турі «Into The Black Wide Open», Long Distance Calling вперше виступить в Україні. Тож цілком ймовірно, що гурт  може бути не надто відомий навіть цільовій аудиторії. Проте у прихильників якісної і в певному сенсі непростої музики ще є час ознайомитись з творчістю німців і поповнити свої музичні бібілотеки. Почати ознайомлення можете хоча б з цього відео:



Сподобалось? Шукайте однодумців і плануйте грудневий вечір на сторінках зустрічей: Last.FM | Facebook | Вконтактє

Long Distance Calling
18 грудня
Xlib
Початок: 19:00
Квитки: 80 грн – перші 50 штук, 100 грн – передпродаж, 120 грн – у день концерту

www.kvytky.ua | www.music.open.ua | магазин «Plau» (вул. В. Житомирська, 26)


 
ПУБЛИКАЦИИ
Київський концерт Long Distance Calling розігріватимуть Selma з Рівного
АНОНСЫ
Київський концерт Long Distance Calling розігріватимуть Selma з Рівного
16.12.2011

Нагадуємо, що 18 грудня, презентуючи новий альбом, в Україні вперше виступить один із найсильніших рок-гуртів сучасності, майстри поєднання прогресивного метала і атмосферного пост-року – Long Distance Calling. На київській сцені німців підтримають рівненські Selma

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
НОВОСТИ
Фронтмены групп The Gitas и O.Torvald – представили общую песню
02.05.2022

«Досить» – это гимн воинам, которые сейчас защищают украинскую землю и независимость от военной агрессии России