К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Оркестр Радості і Щастя Перкалаба презентує новий альбом «Дідо»!

18.11.2011 · АнонсыОркестр Радості і Щастя Перкалаба   презентує новий альбом «Дідо»!

Зустріти перший день зими з Оркестром Радості і Щастя ПЕРКАЛАБА, фірмовим настроєм Балканфесту, під гучну прем’єру, сюрпризи і дуети свіжого альбому «Дідо» збирає 1 грудня «Sullivan Room Kiev»!

Новий «Дідо» ПЕРКАЛАБИ − це свято карпатського дао, грибів і форелі, щастя-радості дідівської музики глибокої гуцульщини та далеких закутків душі. Ненавмисність, еклектика, анархізм. Головне – стан просвітлення, сонце і чисте повітря, цимбально-духовий космос, проникливий народний спів у ска-філософських прикрасах. А також: зустрічі і прощання, сучасність і минуле, любов і зрада, чаклунство, танці, просто музика гір, вже вкритих снігом, чабанів і мольфарів, що живуть на їх вершинах. Тільки ПЕРКАЛАБА може так геніально творити дурниці, так насичено проживати життя, так драматично доносити тексти, не обтяжені смисловою функцією. Легкість, гумор, безтурботність, простота, поєднання всього, що можна поєднати, весело й органічно  – їх феномен і перша родзинка нового альбому.

Друга особливість «Дідо» у багатстві на дуети. Центральний із них – шедевральна пісня «Дідобородатий» від ПЕРКАЛАБИ та лідера Gogol Bordello Євгена Гудзя. Чи втримається Гудзь, давній прихильник Оркестру Радості і Щастя, щоб не вийти на сцену з ПЕРКАЛАБОЮ і не утнути чогось, не відомо. Можливо, на свято завітає і хтось зі знаних авторів інших спільних пісень – ДахаБраха, НОМ, Іван Москаленко-Derbastler та Юрій Гуржи (Rotfront). Точно відомо, що прозвучить кавер на Братів Гадюкіних «Було не любити», який ПЕРКАЛАБА презентувала на сцені Палацу Спорту у концерті пам’яті Сергія Кузмінського, і що теж увійшов до альбому. «Було не слухати і не любити, а якщо вже почуєш «Дідо», то тримайся!» – говорить голос Русі і Федота, труби та гітари.

ПЕРКАЛАБА та Євген Гудзь, «Дідобородатий»
ПЕРКАЛАБА, «Було не любити» (лайв на сцені Палацу Спорту)
ПЕРКАЛАБА, «Тікобивиходили»

Квитки:
100 грн – попередній продаж
120 грн – у день концерту
150 грн – місце за столиком у VIP-зоні

Зустрічі:
http://www.facebook.com
http://vkontakte.ru
http://www.last.fm


 
ПУБЛИКАЦИИ
Перкалаба - презентувала новий альбом і зіграла для прихильників
ФОТО
Перкалаба - презентувала новий альбом і зіграла для прихильників
04.12.2011

Для свого столичного концерту колектив обрав клуб Sullivan Room Kiev. Зайнявши танцпол фани гурту з самого початку виступу почали танцювати під енергійні гуцульські мотиви і не зупинялись доки Перкалаба залишалась на сцені

Життєвий процес під назвою «Перкалаба»
НОВОСТИ
Життєвий процес під назвою «Перкалаба»
19.06.2009

Новий альбом «!Чидро» івано-франківського гурту «Перкалаба» здивував не тільки його відданих фанатів, але й взагалі багатьох шанувальників української музики. «Перкалаба» звучить західніше й лагідніше.

Алек Гнатів: «Кажуть, ми схожі на Element of Crime»
ИНТЕРВЬЮ
Алек Гнатів: «Кажуть, ми схожі на Element of Crime»
13.05.2008

Коли «Перкалаба» виходить на сцену, зал живить нелюдська енергетика. Божевільний панківсько-гуцульський танок не залишив байдужими і німецькомовні країни , котрими нещодавно гастролювала івано-франківська команда.

ДОСЬЕ ДИСКОГРАФИЯ
Джєрґа
Джєрґа
2013
альбом
слушать
!Чидро
!Чидро
2009
альбом
слушать · рецензия
Говорить Івано-Франківськ
Говорить Івано-Франківськ
2007
альбом
слушать · рецензия
Свято грибiв i форелiв
Свято грибiв i форелiв
2005
альбом
слушать
Zei DafКЛИП
Zei Daf · 2013
1 тис. просмотров
РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
НОВОСТИ
Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
13.07.2022

Сергей Михалок и группа Ляпис Трубецкой презентовали новый сингл и видеоклип на песню Воїни світла на украинском языке. Перевод песни сделал украинский поэт, активист и волонтер Сергей Жадан