К сожалению, русская версия публикации отсутствует, предлагаем вариант на украинском языке

Сергій Бабкін представить програму «K.P.S.S.»

04.04.2010 · АнонсыСергій Бабкін представить програму «K.P.S.S.»

6 квітня в київському клубі «44» Сергій Бабкін представить в рамках арт-проекту «Майстер-Клас» повноцінну програму проекту «K.P.S.S.» на основі якої восени буде видано студійний альбом. Вже 10 квітня в Харкові відбудуться зйомки першого кліпу проекту «K.P.S.S.», над яким працюватимуть друзі Сергія Бабкіна із груп «Коло» та «LЮК».

Паралельно з активною концертною діяльністю, Сергій Бабкін разом зі своїми музикантами готується до зйомок першого кліпу проекту «K.P.S.S.». Попри те, що досі не визначено на яку саме пісню зніматиметься відео, вже призначена дата зйомок, а саме 10 квітня. Робота над кліпом розпочнеться в Харкові, а його режисером стане фронтмен етно-групи «Коло» Максим Кіуіла. До нового відео Сергія Бабкіна матиме пряме відношення барабанщик групи «LЮК» Олександр Кротовський, який працюватиме над 3D-графікою кліпу. Стало відомо, що для зйомок музиканти радикально змінять свій зовнішній вигляд, а саме підстригуться  під «ноль» .  

6 квітня на непопсовому  творчому  вечорі в рамках арт-проекту «Майстер-Клас»  група Сергія Бабкіна представить повноцінну програму  «K.P.S.S.», студійний запис якої буде видано вже восени. До платівки орієнтовно увійде 16-18 пісень , саме вони складуть 6 квітня основу концерту  «K.P.S.S.» у столичному арт-клубі «44».

До публіки арт-клубу зможуть долучити також користувачі інтернету, які зможуть дивитися концерт  Сергія Бабкіна під час on-line трансляції на сайті музичного каналу A-One-Україна. В середині квітня телеверсія виступу «K.P.S.S.» з’явиться у програмі «Живаґа».  Слід відмітити, що окрім створення телепрограм, арт-проект «Майстер-Клас»  планує восени представити цикл  радіопередач із записами живих концертів кращих українських непопсових музикантів, у числі яких групи: «Брати Карамазови», «LЮК», «Тартак», «Мертвий Півень», «ТНМКонґо», «Табула Раса», «The Вйо», QARPA та інші.

27 квітня в рамках арт-проекту «Майстер-Клас» виступить група «Крихітка», яка представить спеціальну електронну програму. Наразі музиканти перебувають у концертному турі в підтримку свого дебютного альбому «Рецепт», який було оприлюднено наприкінці 2009 року.                                                                                 

Найближчі непопсові події Києва:
06 квітня - арт-клуб 44 – виступ Сергія Бабкіна в арт-проекті «Майстер-Клас»
10 квітня - квартирник групи QARPA
27 квітня - арт-клуб 44 – виступ групи «КРИХІТКА»  в арт-проекті «Майстер-Клас

 
ПУБЛИКАЦИИ
Сергей Бабкин с программой «K.P.S.S.» в «44»
АНОНСЫ
Сергей Бабкин с программой «K.P.S.S.» в «44»
28.05.2009

3 июня в арт-клубе «44» все почитатели творчества Сергея Бабкина смогут снова услышать любимого музыканта. В этот раз он привозит в столицу кардинально новую по жанру программу под названием «группа K.P.S.S.».

РЕКОМЕНДАЦИИ
No comment
НОВОСТИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
НОВОСТИ
Сергей Михалок спел свою культовую песню Воины света на украинском
13.07.2022

Сергей Михалок и группа Ляпис Трубецкой презентовали новый сингл и видеоклип на песню Воїни світла на украинском языке. Перевод песни сделал украинский поэт, активист и волонтер Сергей Жадан