Передноворічні та новорічні мандри «От Вінта!»

27.12.2005 · Новини
От Вінта!

Для гурту «От Вінта!» вже стає традицією наприкінці року відправлятися у турне. Якщо минулий рік для рівненчан завершувався участю у «Потязі дружби», то під завісу цього року «гвинти» мандрували по містах центральної України у рамках туру акції «Не будь байдужим!» разом із «Флайzzzою», «Моторроллою», «Скаєм» та «Тартаком». Учасники акції закликали бути небайдужою молодь у Лубнах, Смілі, Білій Церкві, Бердичеві, Фастові та Умані. Тур видався вельми динамічним та позитивним, але і без пригод не обійшлось. Декілька разів піротехніка, яку «От Вінта!» віднедавна використовують під час своїх шоу, спрацьовувала не тоді коли треба, а по дорозі з Умані у останній пункт призначення, Бердичів, музикантам довелося штовхати один одному авто. Але це були радше «робочі моменти», які тільки ще більше згуртували учасників акції. А найяскравішим моментом акції став експромт, який завершив концерт у Бердичеві - феєричний виступ всіх учасників під хіт «Тартака» - «Прокрутіть цю пісню по радіо...». «Взагалі ми дуже раді, що долучилися до такої важливої справи як популяризація української мови на теренах України», - говорить фронтмен колективу Юрко Журавель.

До новорічних свят хлопці взяли невеличку відпустку, а потім знов вирушають у дорогу. У «украбілів» існує особлива новорічна традиція - в ніч з 31 грудня на 1 січня «От Вінта!» всім складом залазять на центральну міську ялинку та оббльовують візерунковим феєрверком щасливих мешканців. Звичайно ж, щоб ніхто із прихильників не залишився без уваги, кожного року обирається нове місто. Цього року пощастить нашим східним сусідам, а саме мешканцям далекого сніжного міста Єкатеринбург.


 
ПУБЛІКАЦІЇ
Ot Vinta яскраво презентував «Пілотку»
ФОТО
Ot Vinta яскраво презентував «Пілотку»
10.11.2014

Рівненський гурт Ot Vinta влаштував яскраву презентацію у київському клубі Sentrum. «Подвійний залп» - саме так називалось дійство, адже окрім нового альбому «Пілотка», соліст гурту Юрій Журавель презентував книгу «Карикадурка»

Ot Vinta - презентація альбому «Потом і кров’ю»
АНОНСИ
Ot Vinta - презентація альбому «Потом і кров’ю»
18.05.2011

26 травня у київському клубі Docker’s АВС гурт Ot Vinta презентує свій новий альбом - «Потом і кров’ю». До платівки, на яку прихильники «гвинтів» чекали довгі чотири роки, увійшло 17 треків

Ot Vinta - отримали театральну премію
НОВИНИ
Ot Vinta - отримали театральну премію
23.05.2010

Вистава «Свинарі», головні ролі в якій грають учасники гурту Ot Vinta, здобула Гран-прі міжнародного театрального фестивалю «Ліхт Art» - «Золотий Ліхтар»

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
Пілотка
Пілотка
2014
альбом
рецензія
Потом і Кров’ю
Потом і Кров’ю
2011
альбом
рецензія
Дупотряска
Дупотряска
2007
альбом
рецензія
Дригтиндимба
Дригтиндимба
2002
альбом
слухати
Наші хлопці на війніКЛІП
Наші хлопці на війні · 2016
367 тис. переглядів
Гайда за журавлемКЛІП
Гайда за журавлем · 2012
54 тис. переглядів
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
НОВИНИ
Андрій Толок, Haissem: «Музика не шашлик, вона не маринується»
19.07.2020

Автор і натхненник поп-групи Ampula Seven, блек-метал команди Haissem і формації Sunset Forsaken, про те, що внутрішня потреба у творчості важливіше зовнішніх стимулів