АССА презентовала песню на стих Тараса Шевченко

22.11.2016 · Новини

Пісню «Волхв», створену на вірш Тараса Шевченка, презентував український рок-гурт «АССА». Раніше композиція звучала в акустичному варіанті, тепер гурт представив її остаточну студійну версію.

Робота над треком тривала кілька місяців. Саунд-продюсером пісні став Євген Крутоголов.

– «Волхв» – це, з одного боку, наша спроба музично осучаснити Шевченка. З іншого – можливість за допомогою музики створити дещо магічне чи навіть містичне, – каже солістка гурту «АССА» Тетяна Власова. – Попри певну свою медитативність, ця пісня наче спонукає відчувати і співпереживати, хоча жодного прихованого підтексту в ній немає. І це добре, бо кожен чує у «Волхві» те, що чутно тільки йому.

Весною цього року акустичний варіант пісні «Волхв» гурту «АССА» став фіналістом всеукраїнського конкурсу «Ше. Пісня». Рік тому гурт також переміг у всеукраїнській акції «Полювання на пісню». «Волхв» – перший сингл із майбутнього альбому гурту «АССА», який побачить світ наступного року.

Послухати пісню «Волхв» можна на сторінках гурту «АССА» на Soundcloud та YouTube


 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан