Рок з молоком #51. Unvirgin

09.12.2013 · Інтерв'ю
Брудний рок-н-ролл з присмаком металу, сексу та молодості. Саме так характеризують свою творчість музиканти молодого київського гурту Unvirgin. З ними не можна не погодитися, адже, слухаючи їх музику, виникають емоції, які спів ставні і з молодістю, і з сексом, і з роком! Насправді ж, незважаючи на свій «юний вік», гурт відіграв не один концерт, завоював не одну сотню шанувальників і зараз готує дебютний альбом. Деталі – від лідера гурту Віктора Сосновського.
 
Виходячи з того, що в інтернеті не так вже й багато інформації про групу Unvirgin, було б цікаво дізнатися про виникнення колективу?
 
«Unvirgin» виник, так сказати, на уламках декількох гуртів. Спочатку всі грали окремо по різних командах. Іноді пересікались. Та варто було нам вчотирьох (ще з колишнім барабанщиком) зібратися приблизно півтора роки тому – все закрутилося, знайшли своє звучання, спільні ідеї. Правда, назва тоді була інша. А в лютому 2013-го наші шляхи з ударником розійшлися. Ми змінили назву на «Unvirgin», та почали пошуки нового драмера. І на початок весни до нас приєднався Андрій – наш теперішній драмер і наймолодший учасник гурту.
 
Зараз ви, наскільки мені відомо, пишете дебютний альбом. Розкажіть, які пісні ввійдуть до платівки? Чому треків буде саме 11? І взагалі: коли чекати релізу?
 
Так, ми саме зараз працюємо над нашим першим записом. До нього увійдуть усі пісні, над якими ми працювали усією групою. Так вийшло, що їх саме 11, ніяких таємних знаків:)
 
Щодо точної дати релізу – поки що не можемо її вказати. Та сподіваємося, що встигнемо до Нового року.
 
Ви плануєте порадувати шанувальників якимись приємними бонусами, незвичним звучанням чи ще чимось на диску?
 
Приємні бонусі є – декілька треків, які ми ще не грали на живо, будемо сподіватись, що вони будуть до смаку слухачеві. Звучання саме по собі буде незвичним навіть для нас самих, оскільки це перша наша дійсно серйозна робота. Це, звісно, не  рівень Roadrunner Records, та все ж ми маємо надію, що запис буде помічений шанувальниками музики
 
Де ви писали матеріал? Хто займається продюсуванням, мастерингом?
 
Записували матеріал ми на домашній студії нашого доброго знайомого (NGMike Prodaction http://vk.com/ngmikeproduction), саме він і займається нашим альбомом.
 
Розкажіть, про що ваші пісні? Який посил ви вкладаєте у них?
 
Наші пісні про те, що бачимо, думаємо – про дівчат, хороших та поганих, про відносини, щасливі та не дуже, про молодість. В нашій музиці немає політичного чи соціального підтексту, тільки почуття та відрив.
 
Є у самих музикантів улюблена пісня із власного ж репертуару?
 
Важко виділити якусь одну або декілька улюблених. По-перше: кожна пісня на своїй хвилі, зі своїм емоціональним підтекстом. Їх важко порівнювати. У кожну  вкладено багато від усіх нас, і кожна улюблена по-своєму.
 
 
Ви думали над презентацією альбому?
 
Плани на презентацію є – та поки не хочемо розкривати  карти. Залишу якусь інтригу, так би мовити…
 
Чи плануєте випуск дебютного відеокліпу?
 
Звичайно. Ідей щодо першого відео накопилося багато. І ми якраз їх обмірковуємо та шукаємо з ким будемо працювати. А якщо чесно – ми ще не визначились остаточно з піснею, на яку буде знято кліп. Була б така можливість – зняли би майже на всі!
 
Творчість яких гуртів від початку визначила ваш стиль?
 
Дуже багато. Кожен член гурту виріс на різній музиці і приносить у нашу творчість щось своє. На нас мають вплив як такі легенди як: Gunss’and’roses, Cinderella, Ratt, так і щось більш модернове – BFMV, Trivium.
 
Однозначно сказати, які саме гурти визначають наш стиль – не легко, та і не потрібно. Є одна спільна ціль – видавати потужний саунд, який змушуватиме серця битися частіше.
 
Та й взагалі, як ви самі охарактеризували б ваш музичний стиль?
 
Брудний рок-н-ролл з присмаком металу, сексу та молодості
 
З якими київськими (українськими) колективами ви активно дружите? А з ким хотіли б зіграти на одній сцені найближчим часом?
 
Ми поки що зовсім мало, так сказати, перебуваємо у музичній тусовці. Підтримуємо добрі відносини з колегами Ace’n’Hills. Зіграти на одній сцені? Хочеться просто грати з професіоналами, які дійсно люблять музику.
 
У вас є кумири?
 
Звичайно. Можемо перечислити безліч імен, та всіх наших кумирів поєднує одне – вони не просто грають музику, а живуть нею, що і ми намагаємося робити.
 
Які взагалі найближчі плани у Unvirgin?
 
Презентація запису, зйомки кліпу, концерти, робота над собою, новим матеріалом та активний пошук можливостей росту для гурту.
 
Скажіть щось наостанок читачам сайту ROCK.KIEV.UA
 
Живіть по справжньому, закохуйтесь, кохайтесь, помиляйтесь, але ніколи не спиняйтесь на шляху до своєї мети. Будьте чесними насамперед з собою, та слухайте чесну, справжню музику!

Митько Сяржук

© Рок.Київ

 
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
НОВИНИ
Фронтмени гуртів The Gitas та O.Torvald – презентували спільну пісню
02.05.2022

«Досить» – це гімн воїнам, які зараз захищають українську землю та незалежність від воєнної агресії Росії