Домашня вечірка з Димною Сумішшю

11.12.2009 · Анонси 25 грудня з 19:00 до 02:00 відбуватиметься Happy Birthday home party із групою «Димна Суміш».

Для гостей – а їх буде не більше 100 осіб – «Димна Суміш» заграє напівакустичну програму. Усіх на вечірці обіцяють частувати імбирним чаєм, вегетаріанською їжею та dj-сетами від Архітектора Мендисабаля.

Охочих до купання при місячному світлі відразу попереджаємо – традиційного санвузла на «димній хаті» ви не знайдете. Купіль буде заповнена кубиками льоду і прохолоджуючими безалкогольними напоями, а сама ванна кімната перетвориться на фотолабораторію з колбочками, мисочками та прищіпками.

Після концерту можна буде у невимушеній атмосфері поспілкуватися із музикантами «Димної Суміші» та, на десерт, дружньою компанією переглянути цікаве кіно.

Квитки на домашню вечірку розповсюджуються лише за передпродажем (!), тож, варто поквапитися. Адже група підготувала незвичайні квитки - кожен із сюрпризом.
Дізнатися точний час та місце проведення Happy Birthday home party «Димної Суміші», а також придбати запрошення на вечірку можна за телефоном (067) 404-77-21 (Таня).

Група «Димна Суміш»
25 грудня
Happy Birthday home party
Київ, бульвар Лесі Українки, 30 Б, кв.88, 21 поверх
Початок о 19:00
Вхід: 100 грн.

 
ПУБЛІКАЦІЇ
Димна суміш - нове відео «Згадуй, бійся, плач і зви»
НОВИНИ
Димна суміш - нове відео «Згадуй, бійся, плач і зви»
08.11.2010

Ми не планували знімати кліп, ми лише знімали концерт, але матеріал нам дуже сподобався і ми вирішили його використати. Коли ми розпочали роботу над монтажем кліпу, нам захотілося зробити таке справжнє відео, щоб люди з інших міст змогли подивитись і потрапити на один з концертів гурту «Димна Суміш»

«Один» - так називається книга С. Чемерова
АНОНСИ
«Один» - так називається книга С. Чемерова
29.10.2010

Книга вокаліста відомого ураїнського рок гурту «Димна Суміш», це - збірка символів, просвітлень та асоціацій, більшість яких - приклад «автоматичного письма». 96 сторінок оригінальних ілюстрацій, зроблених спеціально для книжки талановитими українськими художниками, 114 полароїдних фотографій та понад 200 чуттєвих віршів та оповідань автора

Димна Суміш - Немає диму без вогню
ІНТЕРВ'Ю
Димна Суміш - Немає диму без вогню
05.11.2008

Не лише в «країні ілюзій», а й у реальному житті трапляються дивні ситуації, явища та суміші, замішані виключно на несумісних інгредієнтах. 19-те жовтня у луцькому пивному клубі «Майдан» було саме таким, змішаним і дивним. Обідня реєстрація третього світового рекорду на найбільший бутерброд із салом у світі, плавно перейшла у вечірній концерт гурту «Димна суміш».

ДОСЬЄ ДИСКОГРАФІЯ
В Країні Ілюзій
В Країні Ілюзій
2008
альбом
слухати · рецензія
РЕКОМЕНДАЦІЇ
No comment
НОВИНИ
No comment
24.03.2022

No comment

Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
НОВИНИ
Сергій Міхалок заспівав свою культову пісню Воїни світла українською
13.07.2022

Сергій Міхалок та гурт Ляпіс Трубецькой презентували новий сингл та відеокліп на пісню Воїни світла українською мовою. Переклад пісні зробив український поет, активіст та волонтер Сергій Жадан